ExpositiesKomende exposities

14 juli 2013 zal tussen 11.00 en 17.00 uur voor de 4e keer een grote kunstmarkt plaatsvinden in het centrum van Venray.
Kunstfladder

9 mei 2013 (Hemelvaartsdag) wordt in Holten een fair georganiseerd waar ik zal exposeren met mijn werk. Tijdens de fair is er behalve van alles te doen en te zien, ook gedacht aan de lekkere trek; zoet en hartig. (er wordt een lokaal goed doel gesteund, welke ruim voor Hemelvaartsdag bekend zal worden).
Entree: €3,-.
Kinderen tot 11 jaar gratis
countryfairfluitenkruid

Van 18 april t/m 20 mei vind er een tentoonstelling plaats in Binnen hof Maashees ik zal dit samen met Marga Janssen van ”El Fuego” Mozaiekkunst doen. Op verschillende dagen zullen wij zelf aanwezig zijn om uitleg te geven over de kunstwerken en om demonstraties te geven.

Maandag t/m woensdag gesloten Donderdag van 09.30 t/m 17.00 uur Vrijdag van 09.30 t/m 17.00 uur Zaterdag van 09.30 t/m 17.00 uur
Binnenhof Maashees

Permanente expositie

Bijna vanaf de opening van De Bourgondische Hoeve thans koffie- en thee schenkerij in Siebengewald hangen er schilderstukken van mijn hand. Een mooie aankleding voor het restaurant en voor mij een prachtige omgeving om er in een huiskamer-achtige sfeer te exposeren.In overleg zijn hier ook workshops mogelijk.
De Bourgondische hoeve

Overige exposities

Naast deze permanente expositie werd ik uitgenodigd om mee te doen aan de Kunstmanifestatie te Geijsteren op 9 mei 2010. Bezoek de website met onder andere leuke foto's van dit bijzonder gebeuren.
Kunst Manifestatie Geijsteren

Op 11 juli 2010 heb ik ook deelgenomen aan de 1e Kunstmarkt te Venray. Een thuiswedstrijd op de dag dat Nederland tegen Spanje speelde. Op de webside o.a. een verwijziging naar een intervieuw met mij door Peel en Maas tv. En een leuke foto-impressie van die dag.
Kunstfladder

In 2011 heb ik mogen exposeren in Museum het Petershuis in Gennep, in mijn geboortestad. Heel bijzonder voor mij. Hier heb ik zowel oude als nieuwe werken tentoongesteld.
Museum het Petershuis

8 Juli 2012 heb ik meegedaan aan de kunstmarkt in Venray.
Kunstmarkt Venray